باورها و ارزش‌ها، بهترين راهنما و مشاور زندگي شما هستند.(آنتوني رابينز)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۷
خانه » اموزش » اموزش دیلیت اکانت برنامه بیسفون

اموزش دیلیت اکانت برنامه بیسفون

آموزش تصویری حذف اکانت بیسفون

اموزش حذف کامل مسنجر بیسفون در اندروید

حذف اکانت بیسفون و نحوه دیلیت اکانت کردن در پیام رسان

آموزش حذف حساب کاربری در مسنجر بیسفون

برای خواندن اموزش دیلیت اکانت برنامه بیسفون به ادامه مطلب بروید.

آموزش تصویری حذف اکانت بیسفون, اموزش دیلیت اکانت برنامه بیسفون, اموزش حذف کامل مسنجر بیسفون در اندروید, حذف اکانت بیسفون و نحوه دیلیت اکانت کردن در پیام رسان, آموزش حذف حساب کاربری در مسنجر بیسفون 

حوه دیلیت اکانت بیسفون بسیار ساده می باشد و نیاز به طی مراحل چندان پیچیده ای ندارد. بر خلاف پروسه حذف اکانت تلگرام که نیاز به مراجعه به یک وب سایت واسطه از طریق مرورگر بود، در حذف اکانت بیسفون نیاز به مراجعه به وب سایت دیگری نبود و از طریق خود اپلیکیشن این امکان فراهم شده است تا کاربر بتواند در سریع ترین روش ممکن اقدام به پاک کردن حساب کاربری بیسفون خود نماید.

بیسفون که مدتی است نسخه جدید برنامه خود را با نام تجاری بیسفون پلاس عرضه نموده است دارای امکانات جالب توجهی است که علاقه مندان می توانند از طریق لینک قرار داده شده در قسمت انتهایی مطلب، به بررسی این ویژگی ها پرداخته و در صورت تمایل این پیام رسان را به صورت مستقیم برای گوشی های تلفن همراه خود دانلود نمایند. لازم به ذکر این نکته است که در حذف اکانت بیسفون همچون پروسه دیلیت اکانت بله که قبلا در رابطه با آن صحبت کردیم، لازم است یک سری جزئیات را مدنظر قرار دهیم که در انتهای مطلب به این مطالب پرداخته شده است و توصیه می شود حتما این نکات را قبل از اقدام به دیلیت اکانت بیسفون مطالعه فرمایید.

پس از مطالعه موارد ذکر شده، حال کافی است برای حذف حساب بیسفون خود از طریق مراحل ذکر شده در زیر اقدام کرده و در سریع ترین زمان ممکن، اکانت کاربری خود را برای همیشه پاک نمایید.

  • ابتدا پیام رسان بیسفون یا بیسفون پلاس را رد گوشی خود اجرا کنید و سپس گزینه “تنظیمات” را که در گوشه بالا و سمت راست صفحه نمایش قرار دارد، انتخاب نمایید.
  • در مرحله بعدی، گزینه “Settings” یا “تنظیمات” را انتخاب نمایید.
  • در مرحله بعدی، گزینه “General” یا “عمومی” را انتخاب کنید.
  • در این مرحله برای حذف حساب کاربری خود، گزینه “Deactivate Account” یا “غیرفعال کردن حساب” را انتخاب نمایید.
  • در مرحله آخر، در پنجره ظاهر شده از شما سوالی مبنی بر اطمینان از حذف حسابتان پرسیده خواهد شد که در صورت انتخاب گزینه “Deactivate” یا “غیر فعال کردن” ، حساب کاربری بیسفون شما برای همیشه پاک خواهد شد.
  • با انجام این مراحل، حساب کاربری بیسفون شما حذف شده و تمامی اطلاعات شما در این پیام رسان به طور اتوماتیک پاک خواهد شد و به صفحه آغازین برنامه برای ثبت نام هدایت می شوید. باید به این نکته توجه داشته باشید که اصولا از انجا که حذف اکانت بیسفون یک عمل بی بازگشت محسوب می شود، قبل از انجام آن حتما از انجام این کار اطمینان حاصل کنید. در ادامه تعدادی نکته مهم در رابطه با دیلیت اکانت بیسفون ذکر شده است که مطالعه آن خالی لطف نخواهد بود.
  • حتما به یاد داشته باشید که با انتخاب گزینه حذف حساب کاربری، تمامی سوابق فعالیت های شما در این اپلیکیشن به طور کامل حذف خواهد گردید. پس قبل از اقدام به حذف حساب کاربری خود، حتما اطمینان حاصل کنید که از اطلاعات مورد نیاز خود پشتیبان تهیه نموده اید.
  • حذف اکانت یک عمل غیر قابل بازگشت بوده و در صورت حذف حساب کاربری، امکان بازیابی آن وجود نخواهد داشت.
  • اگر حساب کاربری شما به هر دلیلی بلاک شده و یا ریپورت شده باشد، حذف اکانت کاربری و ساخت اکانت مجدد می تواند راه حلی برای رفع این موضوع باشد.
  • در صورتی که بخواهید از بلاک شخص خاصی خارج شوید، حذف اکانت و ساخت مجدد آن راهکار مناسبی محسوب می شود. (البته با توجه به این موضوع که از اطلاعات مهم خود در این اپلیکیشن پشتیبان تهیه کرده باشید.)
اشتراک گذاری مطلب

راهنما

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز